HistorieN om James Cook

Cook’s Pizza & Kebab Restaurant har fået sit navn efter den engelske søkaptajn James Cook, som levede fra 1728-1779.

Cook ledede i alt tre større ekspeditioner for det engelske admiralitet og Royal Society. Ekspeditionerne skulle kortlægge og udforske landområderne omkring og i Sydhavet, Stillehavet og en mulig Nordvestpassage til Atlanten.

I modsætning til andre store opdagelsesrejsende var Cooks mål ikke landvindinger. Krudt og kugler var således den mindste del af hans færden.

Hans skibe var derimod besat med kunstnere, kartografer, naturforskere, astronomer og andet godtfolk, der kunne observere, indsamle og viderebringe facts og indtryk fra rejserne rundt om Jorden.

Netop her finder du sammenfaldet mellem vores restaurant og legenden Cook. Vi har også forsket og fundet de mest populære retter i verden, som vi glæder os til at servere for dig.

Vores køkken

I Vores køkken har vi en række dygtige fagfolk, som lægger stor vægt på god kvalitet og omtanke i madlavningen.

 

Menukortet laves med inspiration fra hele verden og består derfor af en række varierende og spændende retter.

Pizza er hos Restaurant Cook’s en specialitet, og vi laver flere forskellige varianter fra hele verden. Prøv f.eks. vores fantastisk Kurdiske pizza eller vores Mexikanske pizza.

Til de mindste har vi børnemenuer, så ingen går sultne fra Restaurant Cook’s.

Lokaler med Stemning

Restaurant Cook’s summer af stemning. Restauranten rummer plads til 150 gæster. Der er god plads til alle, og hyggelige kroge i restauranten sikrer en god oplevelse for alle.

 

I sommerperioden dækker vi op på vores hyggelige terrasse, hvor vi både serverer frokost og aftenretter. Der er selvfølgelig også plads til, at du blot kan tage plads og nyde drikke eller mindre snacks.

 

Der tilbydes catering med og uden personale, samt total arrangementer ud af huset. Kontakt os for yderligere information omkring selskaber – vi sammensætter menu og aftaler bordopdækning alt efter dine ønsker.

 

Kom ind og besøg os

Cooks Historie

De Bedste retter fra hele verden

 

God mad fortjener en god historie

 

“Ambition leads me not only farther than any other man has been before me, but as far as I think it possible for man to go.”

Captain James Cook